Marxem i creem el Grup Català d’Urgències i Emergències!
Publicat el 25 de març de 2021

Els membres del Grup d’Infermeria d’Urgències i Emergències del COIB hem decidit marxar després de rebre un e-mail indicant-nos que la Junta de Govern havia decidit crear un nou grup d’urgències i emergències amb nous integrants.

Per aquest motiu, i després d’uns mesos en què hem hagut d’aturar l’activitat científica del grup per concentrar-nos en les nostres feines com assistencials i, donat que el COIB ens ha convidat a marxar, el grup d’Infermeria d’Urgències i Emergències hem fet la maleta per anar a una casa més gran i acollidora i que ens permetrà seguir amb la nostra activitat sense limitacions i podent obrir el grup a tot el territori català i a totes i tots els professionals de les urgències i emergències de Catalunya!

A partir d’avui, reprenem l’activitat com a Grup Català d’Urgències i Emergències amb el suport d’Infermeres de Catalunya.

I ben aviat anunciarem la següent Emergency Review… Prepareu el neoprè! 

Per a seguir el grup, ho podeu fer a les xarxes socials Twitter (@GrupEmergencies) i a Facebook (facebook.com/GrupEmergencies)

També us podeu inscriure al nostre mailing per rebre totes les activitats i novetats directament el vostre correu electrònic. Us podeu inscriure aquí!

Et pot interessar

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.