Scape Rooms

Proposem un nou i divertit repte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Escape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots els escenaris amb una temàtica pura d’urgències i emergències en el menor temps possible.

6 escenaris i 20 minuts per resoldre cada escenari. Creus que ho podreu aconseguir? Coneixements en urgències i emergències i habilitats físiques, mentals, de lideratge i de treball en equip seran necessàries per superar totes les proves.

Ja hem dut a terme 2 Scape Rooms que han estat tot un èxit de participació. Tot un matí o una tarda en una situació immersiva i estressant que fa que els participants sentin la competició i l’adrenalina durant tota l’activitat.

Vols fer una Scape Room al teu centre?

Si estàs en un hospital, un CAP o qualsevol altre recurs assistencial i vols repassar coneixement, actualitzar-te al mateix temps que us divertiu, contacta amb nosaltres i junts dissenyarem una Scape Room per a les infermeres i els professionals del teu centre.

Darrers Esdeveniments

Segon Emergency Scape Room

Espai Pujades Pujades, 360, Barcelona

Proposem un nou i divertit repte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Escape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots els escenaris amb una temàtica […]

Emergency Scape Room

Espai Pujades Pujades, 360, Barcelona

Proposem un nou i divertit repte per al matí del dissabte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Scape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots […]